Nieuw! Schwedenbrodmix

Bakels introduceert dit najaar een nieuwe broodmix. Het is een veelzijdige mix welke vele verwerkingsmogelijkheden kent en de naam Schwedenbrodmix draagt.Van deze mix kunnen bakkers op een makkelijke manier allerlei donkere broodvariaties maken. Zowel zoet als hartig. Daarom ontwikkelde Bakels een productbrochure met 8 verrassende verwerkingsrecepten, veelal volgens traditioneel Zweeds gebruik.Zowel de zoete als hartige varianten geven een verrassende smaaksensatie.Dit heeft te maken met de aanwezigheid van een zeer bijzonder desempoeder in de mix. Dit desempoeder wordt op een heel specifieke manier geproduceerd waardoor een licht gerookte smaak en aroma ontstaan.Schwedenbrodmix is eenvoudig machinaal of met de hand te verwerken.De broodmix bevat naast het bijzondere desempoeder ook een gedeelte volkorenmeel. De toegevoegde tarwekorrels hebben een mooi contrast met het donkere brood en het bevat tarwekiemen die van nature een opslagplaats zijn van vitamines en mineralen omdat uit de kiem de nieuwe tarwe ontstaat.Zou u graag eens kennis maken met de Schwedenbrodmix of wilt u misschien een receptenbrochure ontvangen? Mail dan naar info@bakels-senior.nl of bel 0294-414559. U kunt ook heel makkelijk contact opnemen met ons via Whatsapp: 06-20 363 363.
Bekijk hier de recepten.
schwedenweb2

Nieuw! X-tra donkere Chocolade Cake met caramel en framboos

chocoweb De donkere dagen komen er weer aan. De temperaturen dalen en de dagen worden korter. Bakels introduceert daarom nu een cake waar je lekker warm van wordt! De x-tra donkere Chocolade Cake met caramel en een vleugje framboos.

 Bekijk hier de recepten.
  

Nieuw: Chocolate Glaze Dark

 

Bakels introduceert de Chocolate Glaze Dark. Met deze spiegelgelei kunt u taartjes en/of gebak in een handomdraai superstrak afwerken.

Lees meer:chocoladeweb

Bakels introduceert Mousse mixen

Mousseweb

 

 

Bakels inroduceert een serie nieuwe producten: de Bakels Mousse mixen.  Met deze producten maakt u in een handomdraai de heerlijkste Mousses.  De Mousses zijn vol van smaak, lekker luchtig en makkelijk te maken.  Bakels introduceert van deze Mousse mixen 4 smaken: Neutraal, Aardbei, Mango en Tiramisu. 

De Mousse mixen zijn verpakt in makkelijke zakken van 2,5 kg.  Meer info:
 

 

 

 

 

 

Laatste Nieuws

Nieuw: 1 mix voor Koffie Koekjes en Haagse Hopjes Cake

kkhh

Lees Meer »

Facebook

Twitter